Кинески врвен производител на фотоволтаични системи
Едношалтерски давател на решенија за обновлива енергија
Лесо е посветена да изгради нов екосистем за одржлива енергија за луѓето со напредна технологија за соларна енергија.
Планирање на проекти за соларна енергија / систем за соларна енергија Производство / Одржување на соларна енергија
Вашиот професионален производител на системи за соларна енергија
Ако барате доверлив производител на PV системи, Лесо е вашиот прв избор.Лесо тимот за истражување и развој може да конфигурира целосен PV систем според сценаријата за користење на проектот и потрошувачката на електрична енергија, вклучувајќи ја конфигурацијата на моќноста на соларните панели, приспособеното производство на држачи за монтирање за да одговараат на различни покриви и бетонски подови, како и инвертери и батерии за складирање за да се обезбеди добра работа за товари и да ви помогне да изградите сигурен и издржлив, интелигентен и високо ефикасен интегриран систем за складирање и полнење на PV на најекономичен начин.Резиденција надвор од мрежа и решение за поврзување со мрежа Најсовремена технологија Напредно интелигентно производство Комерцијално решение за складирање енергија Нова енергија, нов начин на живот Секаде, во секое време

LESSO соларни панели

Примената на технологијата со полусечени ќелии со повеќе собирници (MBB) носи посилна отпорност на сенка и помал ризик од жаришта.
Строгата контрола на суровините и оптимизацијата на процесот на PERC со висока ефикасност обезбедуваат подобра отпорност против PID на PV модулот.
Преку суровите атмосферски тестови на мистамонија со сол од песок, итн., за да се добие посилна отпорност на временските услови на надворешната средина.
Помалата содржина на кислород и јаглерод резултира со помал капак.
Со сериски и паралелен дизајн, за да се намали серијата RS и да се постигне поголема излезна моќност и пониска цена на BOS.
Понискиот температурен коефициент и пониската работна температура може да обезбедат поголемо производство на енергија.

service_img

за нас

LESSO Group е производител на градежни материјали на листата на Хонг Конг (2128.HK) со годишен приход од над 4,5 милијарди американски долари од своето глобално работење.

LESSO Solar, водечки оддел на LESSO Group, е специјализиран за производство на соларни панели, инвертери и системи за складирање енергија и обезбедување решенија за соларна енергија.

Нашите 5 производствени бази, воведуваат напредна опрема и создаваат интелигентни и автоматизирани производни линии за интелигентно градење фотоволтаични интегрирани BIPV, соларни фотоволтаични модули и соларни ќелии.Продажната мрежа на LESSO solar ги опфати Азија, Северна Америка, Јужна Америка, Европа, Јужна Африка и Блискиот Исток.

Основана во 2021 година, LESSO Solar расте со спектакуларно темпо.Очекувајте глобален капацитет од над 15 GW за соларни панели и 6 GW за соларни ќелии до крајот на 2023 година.

Вести
Прочитај повеќе
Контактирајте не
LESSO Solar се отвора за светот. Ние сме тука на ваша услуга.