Prodhuesi kryesor i sistemeve fotovoltaike në Kinë
Ofruesi i Zgjidhjeve të Energjisë së Rinovueshme me një ndalesë
Lesso është e përkushtuar të ndërtojë një ekosistem të ri energjie të qëndrueshme për njerëzit me teknologji të avancuar të energjisë diellore.
Planifikimi i projektit të energjisë diellore / sistemi i energjisë diellore Prodhim industrial / Mirëmbajtja e energjisë diellore
Prodhuesi juaj profesional i sistemit të energjisë diellore
Nëse jeni duke kërkuar për një prodhues të besueshëm të sistemit PV, leso është zgjedhja juaj e parë.Ekipi i Leso R&D mund të konfigurojë një sistem të plotë PV sipas skenarëve të përdorimit të projektit dhe konsumit të energjisë elektrike, duke përfshirë konfigurimin e fuqisë së paneleve diellore, prodhimin e personalizuar të kllapave të montimit për t'u përshtatur me çati të ndryshme dhe dysheme betoni, si dhe inverterë dhe paketa baterish magazinimi për të siguruar funksionim të mirë për ngarkesat dhe për t'ju ndihmuar të ndërtoni një sistem të integruar të ruajtjes dhe karikimit të PV-ve të besueshme dhe të qëndrueshme, inteligjente dhe me efikasitet të lartë në mënyrën më kosto-efektive.Zgjidhje rezidenciale jashtë rrjetit dhe rrjetit të lidhjes Teknologji më e përparuar Prodhim inteligjent i përparuar Zgjidhje për ruajtjen e energjisë komerciale Energji e re, stil i ri jetese Kudo, në çdo kohë

LESSO Paneli diellor

Aplikimi i teknologjisë së qelizës gjysmë të prerë me shumë zbarra (MBB) sjell rezistencë më të fortë ndaj hijes dhe rrezik më të ulët të pikës së nxehtë.
Kontrolli i rreptë i lëndëve të para dhe optimizimi i procesit të PERC me efikasitet të lartë sigurojnë rezistencë më të mirë ndaj PID të modulit PV.
Nëpërmjet testeve të ashpra ndaj motit të mistamonisë së kripës së rërës, etj., për të marrë rezistencë më të fortë ndaj motit të mjedisit të jashtëm.
Përmbajtja më e ulët e oksigjenit dhe karbonit rezulton në kapak më të ulët.
Nga dizajni serik dhe paralel, për të reduktuar serinë RS dhe për të arritur fuqi më të madhe të prodhimit dhe kosto më të ulët BOS.
Koeficienti më i ulët i temperaturës dhe temperatura më e ulët e funksionimit mund të sigurojnë gjenerim më të lartë të energjisë.

shërbim_img

rreth nesh

LESSO Group është një prodhues i materialeve të ndërtimit në listën e Hong Kongut (2128.HK) me të ardhura vjetore mbi 4.5 miliardë dollarë nga operacionet e tij globale.

LESSO Solar, një divizion kryesor i LESSO Group, është i specializuar në prodhimin e paneleve diellore, inverterëve dhe sistemeve të ruajtjes së energjisë, si dhe në ofrimin e zgjidhjeve të energjisë diellore.

5 bazat tona të prodhimit, prezantojnë pajisje të avancuara dhe krijojnë linja prodhimi inteligjente dhe të automatizuara për BIPV të integruara fotovoltaike inteligjente, module fotovoltaike diellore dhe qeliza diellore.Rrjeti i shitjeve të LESSO solar ka mbuluar Azinë, Amerikën e Veriut, Amerikën e Jugut, Evropën, Afrikën e Jugut dhe Lindjen e Mesme.

E themeluar në vitin 2021, LESSO Solar është rritur me ritme spektakolare.Pritet një kapacitet global mbi 15 GW për panelet diellore dhe 6 GW për qelizat diellore deri në fund të vitit 2023.

Lajme
Lexo më shumë
Na kontaktoni
LESSO Solar hapet për botën. Ne jemi këtu në shërbimin tuaj.